Een promotiefilm voor atletiekvereniging OSM'75 die de sport en club promoot

filmen & monteren

De opdracht

De opdracht was om een zo interessant mogelijke promotiefilm te maken voor de sport en de club. Hierbij heb ik samengewerkt met Marco Koers en hebben wij volledig creatieve vrijheid gekregen.

Het idee

Marco en ik hadden al gauw een idee in gedachten, een trailer video waarbij de beelden op een hoog tempo worden afgespeeld. Hierbij gebruik makend van verschillende filmtechnieken en perspectieven.

Het resultaat

Het resultaat is een toffe video die aansluit bij de sport en de club. Met de hand van muziek en bewerkingstechnieken hebben wij een mooi eindresultaat behaald.

Jillian Stokman, Atletiekvereniging OSM'75

“Als vereniging zijn we de laatste tijd bezig om onze externe communicatie te verbeteren om zo potentiële leden een impressie te geven van wie wij zijn als vereniging. Hierbij zijn wij een samenwerking aangegaan met Manuel en Marco.
Als makers stonden ze voor de uitdaging om een trailer te maken voor onze atletiekvereniging. Hierbij kregen ze absolute vrijheid bij het maken van de film, altijd lastig als maker.
Al met al zijn wij zeer te spreken over niet alleen het product maar ook de gedreven- en kundigheid van de makers. Die toch met beperkte middelen en uitstekend product hebben geleverd. Die een goede impressie geeft van wie wij als vereniging zijn en waar wij voor staan.”